Bitcoin Cena EUR

Bitcoin Cena je 61.211,71 EUR. V zadnjih 24 urah se je Bitcoin povečal za −0,42 %. Trenutno ima zalogo v obtoku 19,59 milijona BTC in največjo zalogo 21,00 milijona BTC, kar mu daje popolnoma razredčeno tržno kapitalizacijo 1.199,14 milijarde EUR. Trenutno ima Bitcoin prvo mesto na lestvici tržne kapitalizacije. Cena Bitcoin/EUR se posodablja v realnem času.

Bitcoin EUR tečaj Graf

O Bitcoinu (BTC)

Bitcoin je digitalna valuta in plačilni sistem, ki ga je leta 2008 prvič predlagala anonimna oseba ali skupina s psevdonimom Satoshi Nakamoto. Bitcoin je decentraliziran, kar pomeni, da ga ne nadzorujejo vlade ali finančne institucije. Transakcije se preverjajo prek mreže vozlišč in beležijo v javni porazdeljeni knjigi, imenovani blockchain. Bitcoine je mogoče zamenjati za blago in storitve pri dobaviteljih, ki sprejemajo Bitcoine. Zasnovan je tako, da zagotavlja hitrejše, cenejše in varnejše sredstvo menjave kot tradicionalne metode, kot so kreditne kartice ali bančna nakazila.

Prvi bitcoini so bili ustvarjeni leta 2009. Ocenjuje se, da je Satoshi Nakamoto rudaril približno 1 milijon bitcoinov, preden je leta 2010 izginil, ko je predal nadzor nad opozorilnimi ključi in kodno bazo omrežja Gavinu Andresenu, ki je kasneje postal glavni razvijalec Bitcoin Foundation, neprofitne organizacije, odgovorne za razvoj in promocija omrežja Bitcoin.

Kot pionir v kripto prostoru je bila cena Bitcoina vedno višja od cene drugih kripto sredstev. Bitcoin do danes ostaja največja digitalna valuta na svetu po tržni kapitalizaciji. Bitcoin je odgovoren tudi za uveljavljanje tehnologije blockchain in sčasoma je tehnologija našla svojo nišo.

Ena največjih uporab Bitcoina je kot plačilni medij za nakup blaga in storitev na spletu in zunaj njega. Več kot 15.000 podjetij aktivno sprejema Bitcoin, vključno z Microsoftom, Starbucksom, Home Depotom, Etsyjem, Neweggom, AT&T, Subwayom, Burger Kingom, KFC, Virgin Galacticom, Dallas Mavericksom, Norwegian Airom, Travalo in Pizza Hut.

Čeprav sta priljubljenost in vrednost bitcoina z leti izjemno narasli, je bil deležen tudi številnih kritik. Nekateri menijo, da ni tako varna kot tradicionalne valute, ker je ne podpirajo vlade ali finančne institucije. Drugi trdijo, da se Bitcoin dejansko ne uporablja za nobene prave transakcije, temveč se z njim trguje kot z delnicami ali blagom. Nazadnje, nekateri kritiki trdijo, da energija, potrebna za rudarjenje bitcoinov, ni vredna nagrade in da bi lahko postopek na koncu škodoval okolju.

Kako povečati donose bitcoinov z botom za trgovanje z umetno inteligenco?

ATPBot združuje napredno tehnologijo umetne inteligence, da uporabnikom zagotovi inteligentne in avtomatizirane strategije trgovanja z bitcoini.S poglobljeno analizo in učenjem iz tržnih podatkov lahko ATPBot sprejema hitre in natančne odločitve na hitro spreminjajočem se trgu ter si prizadeva za višje stopnje uspešnosti trgovanja in donose.

Ena od edinstvenih funkcij ATPBot je njegovo celovito upravljanje s tveganji in funkcije optimizacije naložb. Uporabniki lahko prilagodijo prilagojene naložbene načrte na podlagi svojih preferenc glede tveganja in ciljev, s čimer dosežejo večjo prilagodljivost in upravljanje sredstev, ki je usklajeno s praktičnimi potrebami.

ATPBot ponuja analizo trga v realnem času in spremljanje trendov, kar vam pomaga razumeti tržno dinamiko in izkoristiti priložnosti. Uporabniki lahko priročno preverijo zgodovino trgovanja, zaslužke v realnem času in status portfelja ter ohranijo celovit nadzor nad svojimi sredstvi.

ATPBot, ki je zavezan zagotavljanju uporabniku prijazne platforme, skrbi za širok spekter vlagateljev, tako začetnike kot izkušene trgovce. Ponuja integrirano izkušnjo trgovanja, ki vodi vašo pot do povečanja vrednosti vašega imetja bitcoinov.

Registrirajte se pri ATPBotu, sodelujte v inteligentnem trgovanju in brez truda zaslužite donose na svoje naložbe v Bitcoin!